PROSJEKTER FOR SALG

Krågenes Boligfelt - Boliger

Krågenes Boligfelt - Boliger

Vi har den glede av å kunne presentere flere flotte boliger for salg. Blant dem har vi disse boligene i kjede. Et moderne nøkkelferdig hus med en gjennomgående høy standard. Her er det bare å vri om nøkkelen & flytte rett inn! Dette er en nydelig bolig som bare må sees!

Les mer
Ny enebolig - Vatneveien 14 B!

Ny enebolig - Vatneveien 14 B!

En nydelig enebolig innredet i tidsriktige og moderne fargetoner. Eneboligen har en moderne og velutstyrt utforming, og ligger i et veletablert og solrikt boligfelt. Boligen har en meget stor solrik terrasse med en romslig hage stue. En moderne og behagelig boform som gir deg mer tid til det du liker best. Nytt betyr smarte, gjennomtenkte løsninger. Her vil man kunne bo i et meget barnevennlig område, med nærhet til fasiliteter som Vanse sentrum, barne og ungdomsskole, lekeplasser, turstier og gode sykkelmuligheter.

Les mer
Flotte tomter for salg - Krågenes

Flotte tomter for salg - Krågenes

I samarbeid med Rosfjordgruppen har vi begynt å bygge drømmeboligen for våre kunder i dette flotte boligfeltet. Det å kunne tilby slike flotte tomter til folket som er på jakt etter drømmeplassen sin, har blitt en del av vår visjon for fremtiden.. Feltet på Krågenes består av 28 boligtomter, hvorav 8 tomter er avsatt til konsentrert småhusbebyggelse. Tomtene ligger i landlige omgivelser ved Krågenesvannet på Lunde i Farsund. Tomtene ligger åpent med meget gode solforhold. Tomtene for salg varierer i størrelse

Les mer