Om Hansen Bygg

Hansen Bygg AS ble etablert i 2001 av Erik Hansen og vi har siden den gang hatt stor økning og blitt en solid bedrift med et godt og større team.

Eier og daglig leder Erik Hansen tok fagbrevet sitt i 1986 og drev som selvstendig næringsdrivende frem til 2001 før han etablerte Hansen Bygg AS.

Hansen Bygg AS har et høyt fokus på kvalitet. Enten det være seg nybygg eller rehabilitering, skal du som kunde være sikker på at vi leverer kvalitet i alle ledd, alltid med et godt sluttresultat.

Dermed har vi opparbeidet oss et godt renommé, og er i dag godt kjent i Farsund og omegn som dyktige og pålitelige håndverkere.

Teamet Hansen Bygg består av faglærte tømrere/ snekkere samt en murer/fliselegger som er opptatt av å ta vare på og viderefører norsk byggetradisjoner. Teamet har i tillegg god arbeidsmoral, er løsningsorienterte, pliktoppfyllende og leverer til avtalt tid. Vi ønsker at våre kunder alltid skal være fornøyde!

Vi hjelper deg med alt fra A til Å på et byggeprosjekt, og vi samarbeider med anerkjente og dyktige samarbeidspartnere i alle fag, som til en hver tid leverer meget gode sluttprodukter. På den måten er vi trygge på at vi sammen kan levere et optimalt resultat, og at du som kunde blir fornøyd.

Hansen Bygg AS er godkjent for Ansvarsrett og Lærebedrift.

Vi har allsidig og bred erfaring i faget etter over 20 år i bransjen og rekrutterer stadig nye lærlinger for svennebrev Vi påtar oss alle slags typer oppdrag – alt fra små til større jobber for både privatpersoner og firma. Nybygg, tilbygg, påbygg, rehabilitering mur og flis noe av det vi utfører.

Våre ansatte i Hansen Bygg AS

Erik Hansen

Erik Hansen
Eier og Dagelig leder 
Tif 91342434. 
 

Silje Hansen

Silje Hansen
Kontor
Tlf 95805276

Sigmund Antonsen 
Tømrer
Tlf 92832005

Odin Ytterdahl 
Tømrer 
Tif 97003823 
 

Lars Helge Antonsen

Lars Helge Antonsen
Tømrer 
Tlf 47907696 
 

Aleksander N Hansen

Aleksander N Hansen
Tømrer
Tlf 98228802

Daniel Litland Kolnes
(lærling )

Tobias Nordfonn
(lærling)