TJENESTER & HVA VI TILBYR.

Med fokus på kvalitet og godt håndverk

Målet vårt er å gi deg som kunde god dekning av alle typer bygningsmessig arbeider på både små og store prosjekter.

Vi legger stor vekt på å levere løsninger som våre kunder er best tjent med. Derfor er medvirkning avgjørende for å få et godt resultat. Å involvere oss i tidlig stadie av prosessen din er med å sikre best mulig slutt resultat. 

Enten du ønsker å være delaktig i alle ledd, eller ønsker og bare få det levert ferdig! Vi har metoder og systemer som tilpasses deg og dine formål. I alle faser av et byggeprosjekt skal vi være kreative og hele tiden søke etter de mest optimale løsningene.

Som kunde kan du være trygg på at vi alltid vil gå det lille ekstra for å levere perfekt resultat.

Vi lytter til deg for og best mulig kunne oppnå det du drømmer om, og kommer gjerne med konstruktive og kreative forslag.

Hansen Bygg er en totalentreprenør. Teamet vårt kan stå for prosjekt -og byggeplassledelse. Vi tar hand om planlegging, fremdrift, koordinering av alle fag, material bestilling og levering. Vi gir deg oppfølging og tilbakemelding slik at du hele tiden kan ha full kontroll enten du er på ferie eller jobb.

Vi har profesjonelle kontrakter, som tilpasses ditt prosjekt. Vi utarbeider fremdriftsplan og betalingsplan ved behov, innholdsrik beskrivelse på hva som er inkludert av f.eks elektro, rørlegger, materialer og arbeid.

Om du ønsker fastpris eller ønsker du å avtale arbeid og materiell etter medgått tid kan vi tilby begge deler. Også en kombinasjon av dette basert på eksempelvis egeninnsats.

 

HUS & BOLIGER

For å oppnå vår målsetning som en attraktiv utbygger har vi basert vår virksomhet på kompetanse og erfaring. Vi utvikler oss kontinuerlig innenfor nye teknikker og metoder. Vi mener det er dette som kjennetegner dyktig håndverk.

Fra restaurering av ærverdige hus til nybygg av det siste innen teknologiske passivhus. Med det beste fra to verdener bygger vi for at det skal vare i generasjoner.

I samarbeid med dyktige arkitekter kan vi forme og utvikle din boligdrøm. Fra det øyeblikket arkitekten setter den første streken på papiret, til din boligdrøm står ferdig vil du og dine synspunkter være inkluderende. Dette setter mange byggherrer/Kunder pris på da det å planlegge et nybygg er krevende, men ikke minst svært spennende. Dine ideer og ønsker blir verdsatt gjennom hele prosessen.
 
Å planlegge et nybygg er krevende, men også spennende. Dine ideer og ønsker blir verdsatt gjennom hele prosessen.

Det er viktig for oss at ditt oppdrag blir tatt hånd om av håndverkere som har den kunnskapen og evnen til å utføre ditt prosjekt med respekt for dine forventninger.

 

HYTTER & FRITIDSBOLIGER

Som hyttebyggere vet vi hvor viktig ditt avslapnings sted er for deg.

Vi har gjennom årene bygget oss kompetanse og erfaringer som trengs for å skape ditt ferieparadis.

Fjord, fjell, by eller skjærgård; vi bygger etter dine ønsker og kommer gjerne med innspill.

Vi ordner all logistikk vedrørende det å bygge på plasser utenfor allfarvei.

 

TILBYGG - OMBYGG

Drømmer du om større stue, kjøkken eller kanskje et nytt soverom? La vårt team utføre jobben! Før du setter i gang med prosessen, må du få avklart om det er hindringer i reguleringsplanen for din eiendom med tanke på å få tillatelse fra kommunen.

Her er kommunen behjelpelig, men vi bistår med byggeprosessen fra A til Å.

 

REHABILITERING

Ønsker du å restaurere et eldre bygg uten å gå i kompromiss på den klassiske gode gamle stilen som gir liv til bygget?
Vi har erfaring med å bevare eldre bygg på den optimale måten.

Eller har du bare en eldre bolig som trenger en renovering?

Vi utfører utskiftning av kledning, vinduer, dører, tak og reparasjon av råteskader.

Nye vinduer er energibesparende og gir bedre varmeisolering som resulterer i lavere utgifter til oppvarming. Sol og varmeregulerende glass demper og reduserer varme fra sollys.

Der det er et ønske og behov for å eliminere støy kan vi sette inn støyisolerende vinduer og dører.

Taket er det mest utsatte stedet på et bygg. Ofte er det problemer med is eller kondens, lekkasjer eller takets alder.Vi utfører renovering og utskiftning av alle typer tak, enten det er takstein, takshingel, papp, folie eller takplater.

 

VÅTROM

Ønsker du nytt bad? Vi kan påta oss ansvar for hele fremdriften og samordning for hele arbeidet.

Det betyr blant annet at vi tar ansvar for at håndverkere kommer når de skal, og at det blir levert en jobb med god faglig standard til prisen som er avtalt!

Vi har sertifiserte fagarbeidere for våtromsarbeid, og vi kjører et nært samarbeid med sertifiserte rørleggere og elektrikere i utførelse av renovering og bygging av nye baderom/våtrom.

I tillegg utfører vi uavhengighet kontroll på lufttetthet og våtrom.

 

Muring og Flislegging

Med vår egne Murer i teamet kan vi påta oss alle typer oppdrag innen murerfaget som bl.a

  • Flisarbeider på bad- våtrom og andre arealer i bolig og næringsbygg
  • Skiferarbeider
  • Støpning og Sparkling av gulv
  • Grunnmursarbeid
  • Muring av piper, peiser, rehabilitering av pipe og ildsted
  • Blokkprodukter med puss, skiferfasade, rehabilitering av fasade
  • Fasade puss.

Dette er bare eksempler på noe av det vi tilbyr, ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale for å se om ikke vi har kapasitet og kompetanse til ditt store eller lille bygge prosjekt.