PROSJEKTER FOR SALG

REFERANSER TIDLIGERE PROSJEKTER

Fantastisk fritidseiendom med godkjente tegninger på hytte med egen brygge og naust - Slettestrand, Farsund

Fantastisk fritidseiendom med godkjente tegninger på hytte med egen brygge og naust - Slettestrand, Farsund

Her er det mulighet til å få seg en fritidseiendom i et fantastisk område med bade- og fiskemuligheter.

Sjønær idyll, rett ved skjærgården.

Et sted å nyte livet med late dager, en god latter og godt selskap.

Slettestrand er et unikt område med sjønær idyll. Her kan du skaffe deg en spennende, fleksibel og funksjonell fritidsbolig der du kommer tett på naturen i et sjønært område ytterst i Slettestrand, nær Farsund. Mellom gamle eiketrær og lyng, i et kystnært område i Slettestrand ved Farsund har vi nå for salg en nydelig fritidseiendom. Eiendommen har gode solforhold og er lunt plassert på et høydedrag i et naturskjønt område med kort avstand til Farsund by og øvrig skjærgård.

Les mer
Ny enebolig - Vatneveien 14 B. - SOLGT!

Ny enebolig - Vatneveien 14 B. - SOLGT!

En nydelig enebolig innredet i tidsriktige og moderne fargetoner. Eneboligen har en moderne og velutstyrt utforming, og ligger i et veletablert og solrikt boligfelt. Boligen har en meget stor solrik terrasse med en romslig hage stue. En moderne og behagelig boform som gir deg mer tid til det du liker best. Nytt betyr smarte, gjennomtenkte løsninger. Her vil man kunne bo i et meget barnevennlig område, med nærhet til fasiliteter som Vanse sentrum, barne og ungdomsskole, lekeplasser, turstier og gode sykkelmuligheter

Les mer
Krågenes Boligfelt - Boliger

Krågenes Boligfelt - Boliger

Vi har den glede av å kunne presentere flere flotte boliger for salg. Blant dem har vi disse boligene i kjede. Et moderne nøkkelferdig hus med en gjennomgående høy standard. Her er det bare å vri om nøkkelen & flytte rett inn! Dette er en nydelig bolig som bare må sees!

Les mer